SEO er faktisk ret spændende!

Kender i det når man bare ikke magter at læse tungt stof? Og især ikke når det går hen og bliver for teknisk! Sådan har jeg altid haft det når jeg hørte omkring SEO. Jeg har tit hørt mine veninder forklare mig omkring dette begreb! Lad mig være ærlig, jeg synes virkelig ikke selv at de anede hvad de snakkede om. De kom altid med så mange forskellige kringlede svar til mig omkring dette. Det resulterede i at jeg bare slet ikke lyttede til dem!

En dag fik jeg til opgave om at lave en præsentation omkring SEO i klassen. Jeg tænkte i første omgang ’ åh nej, hvorfor lyttede du ikke til dine veninder da de prøvede at forklare det til dig ’. Når, sådan var det, og nu måtte jeg simpelthen i gang.

Jeg begyndte at læse og læse, men jeg synes bare at det var uoverskueligt. Det hele tog dog en drejning efter jeg fandt en side som forklarede stort set alt om SEO. Jeg synes pludselig at det ikke var så uoverskueligt længere, fordi det rent faktisk var så spændende at læse – og OVERSKUELIGT.

Jeg lærte simpelthen så mange nye ting, som jeg intet anede omkring. Jeg vidste ikke hvordan Google søgninger foregik før jeg fik det læst hos Waimea.

SEO er jo faktisk et udtryk for alt det man kan gøre for at blive synlig organisk på Google (ikke betalte søgeresultater). Det er rigtig vigtigt for virksomhederne at ligge på side 1 i toppen på det organiske da stort set de fleste trykker på de første resultater på Google – det er nemlig sjældent de går til side 2. Der spiller enorm mange faktorer ind, da det jo er Google der bestemmer! Plus, der er jo så mange virksomheder inden for den samme branche som ligger og slås omkring at ligge nr 1.

Jeg synes at det var super spændende og læse omkring alt det her omkring SEO. Nu er jeg faktisk også begyndt at se anderledes på de søgeresultater der kommer frem i Google.

Ps. Jeg kunne godt fornemme at min lære lige pludselig synes jeg var alt for nørdet til præsentationen, but hey – who cares when you get 12 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *