Kunstmuseet Louisiana går nye veje: Samarbejder med eventbureau fra København

Som erfarne kunstkendere sætter vi altid pris på at opleve god kunst i de rigtige omgivelser – derfor booker vi altid som nogle af de første billetter til Louisianas Forårsudstilling. I år var der lidt ekstra hype om udstillingen, da museet havde entreret med et eventbureau fra København med henblik på at planlægge og afvikle deres forårsudstilling.

Som kunstmuseum står Louisiana blandt kunstelskere som det absolut mest stolte og rankeste fyrtårn blandt de mange spændende danske museer. Det kan vi vist alle blive enige om. Derfor var vi også ekstra spændte på, hvilke nye aspekter et eventbureau fra København kunne bidrage med til en udstilling på Louisiana. Som noget nyt skulle forårsudstillingen placeres i den frie og skønne natur, som omgiver museet. Alene omgivelserne er billedskønne, men eventbureauet fra København var nu alligevel lykkedes med at give det naturskønne udtryk et ekstravagant tvist.

Eventbureau fra København fuldender Louisiana forårsudstilling

Som kunstelskere er det altid fantastisk at blive begejstret og overrasket over nye udtryk i kunstens verden, og det må man bestemt sige, at vi blev med de spændende indspark og påfund, som et eventbureau fra København havde tilført forårsudstillingen i Humlebæk. Louisianas originale kunstværker var placeret frit ude i naturen rundt om museet – det var den del i forårsudstillingen, som museet selv stod for. Det, som det iderige eventbureau fra København bidrog med, var udsmykningen rundt om kunstværkerne, som i sig selv fremstod som små kunstværker.

Fantastiske krummelurer og snorede bemærkninger smøg sig om de smukkeste malerier, skulpturer og installationer, som havde de altid været en del af disse værker. Det var især bemærkelsesværdigt at se, hvordan disse tilføjelser, som var frembragt af et eventbureau fra København, komplimenterede de enestående værker, som Dali, Rembrandt, Picasso, Giacometti, Miró, Jorn og Kandinsky i tidernes morgen havde stået og kreeret.

Som noget nyt ved forårsudstillingen var der tillige tilføjet små farverige indslag, så som happenings med kendte danske og udenlandske forfattere samt performancekunstnere. Disse indslag var helt klart med til at give Louisianas forårsudstilling det tvist, der skulle til for at fuldende udstillingen som den mest interessante og udfordrende udstilling, Louisiana længe har præsteret. Men i vores optik fik de nu også rigtig god hjælp fra det eventbureau fra København til at dupere museumsgæsterne. Den ros skal de have.

Eventbureau i København giver kunst et tiltrængt tvist

Så hvis du trænger til at se noget særegent og farvestrålende, så kan du stadig nå at svinge omkring Humlebæk og se Louisianas forårsudstilling. Det er en oplevelse ud over alle grænser og en kunstudstilling så storstået, at du vil fortryde det, hvis du går glip af den. Og man skal aldrig gå glip af spændende oplevelser, når man nu endelig har mulighed for at se dem i levende live, og så får du tilmed en ekstra oplevelse ved at se, hvad et eventbureau fra København kan præstere, når de samarbejder med Louisiana Kunstmuseum.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *