Unik bryllupsgave

Min bedste veninde skal giftes og jeg vil så gerne give hende en gave, der er helt unik og som hun kan se, at jeg har brugt tid på at udtænke helt specifikt til hende. Hun er meget kreativ og lidt til det okkulte uden at det bliver sært og uhyggeligt – måske man kan sige, at hun bare tror, at der er mere mellem himmel og jord. Først overvejede jeg at forære hende et meditationsforløb og i min søgen på nettet faldt jeg over Noell Crystals, der udover at tilbyde meditationsforløb også forhandler krystaller.

Jeg blev så betaget af alle de smukke krystaller – sikke nogle flotte farver og så er det lidt spændende, at de alle sammen har unikke egenskaber. Nogle styrker selvværdet mens andre hjælper med afstresning og søvn. Og så er der månesten. Den passer jo helt perfekt til min veninde, idet månesten er forbundet til feminine energier og ideel, hvis man ønsker at arbejde med sin fertilitet med henblik på at blive gravid. Månesten er symbolet på fertilitet og sensualitet. Faktisk er månesten stærkt forbundet til månen og man har flere eksempler i historien på, at der er trukket en parallel mellem månens cyklus og kvindens cyklus – månedlig begyndelse og afslutning. I det hele taget er Månesten et rigtig godt energiredskab til nye begyndelser – apropos bryllup.

Jeg besluttede mig for at købe en krystal til dem hver, som de kan lægge under deres hovedpude – det skulle medføre, at deres drømme bliver stærkere og lysere. Min veninde får også 3 af de smukke armbånd.

Jeg har lige modtaget pakken fra Noelle Elise og den var smukt pakket ind og man kunne slet ikke se, at indpakningen var skabt af 100% genbrugsmateriale. Jeg glæder mig så meget til at forære gaven til dem og kan slet ikke vente. Hurra, det er da den perfekt bryllupsgave.

Meditations forløbet må vente og ved nærmere eftertanke, så synes jeg egentlig også, at det passer bedre som en fødselsdagsgave.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *