Selvforkælelse i særklasse

Da jeg skulle skrive det her indlæg, var jeg lidt i tvivl om det skulle ligge under Fashion & Beauty eller Forkæl dig selv – men jeg besluttede mig hurtigt for, at det skulle ligge under Forkæl dig selv for brystforstørrelse med implantat er så meget mere end en skønhedsoperation. Det er i den grad selvforkælelse og jeg har ikke et øjeblik fortrudt det. Lad mig fortælle dig om min fantastiske oplevelse hos CPH Plastikkirurgi i København.

CPH Plastikkirurgi i København

Jeg er egentlig meget godt tilfreds med min krop, der på mange måder er kvindelig med hofter og talje, MEN… der mangler lidt fylde foroven. Mine bryster har faktisk en ganske fin form, de er bare ualmindelig små. Jeg kan næsten ikke fylde en A skål ud og det er jeg simpelthen så ked af. Jeg er blevet helt brystfikseret og kan ikke lade være med at studere andre kvinder og deres bryster. Så en dag besluttede jeg mig for, at det skulle have en ende og at jeg måtte gøre noget. Jeg surfede en del på nettet og blev ved med at vende tilbage til CPH Plastikkirurgi i Københavns hjemmeside. Der var bare noget ved den måde de havde sat siden op på – det hele virkekede meget professionelt, så jeg bookede en tid til forundersøgelse. Jeg må sige, at de i den grad levede på til forventningerne – alle var så søde og forstående og jeg følte mig straks tryg. Kirurgen forsikrede mig om, at jeg sagtens kunne få nogle flotte bryster. Men han frarådede mig at få dem alt for store, når nu de ikke var så store i forvejen, for så ville de ikke passe til resten af kroppen.

C-skål, det er lige mig

Vi blev enige om en C-skål og det har jeg ikke fortrudt et sekund. Selvfølgelig vil man gerne have dem så store som mulig, når nu man endelig har besluttet sig for en brystforstørrelse med implantat, men jeg må give kirurgen ret i, at proportionerne skal passe sammen og det gør de nu. Jeg er bare så glad for mine nye smukke bryster og de føles helt naturlige.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *